De voormalige Gereformeerde kerk te Oosterend wordt beheerd door Stichting Peperhof.

Toekomstplan de Peperhof

Wij als bestuur van Stichting Peperhof hebben contact opgenomen en gesprekken gehad met deskundigen om een plan van aanpak te maken voor de toekomst van onze stichting. De werkgroep met afgevaardigden uit het dorp, de dorpscommissie en het bestuur gaan in samenspraak met deze deskundigen aan het werk om te komen tot een totaalplan voor Oosterend met als middelpunt de Peperhof. U wordt natuurlijk van deze plannen op de hoogte gehouden via het Strendernieuws en onze website www.stichtingpeperhof.nl.

Waardering voor onze donateurs
Inmiddels heeft onze stichting al heel wat jaarlijkse donateurs mogen begroeten van Texel en daar buiten en daar zijn wij u zeer dankbaar voor! Dit geeft aan dat wij ons gesteund mogen weten door velen.