De Peperhof in 2017 weer open

Derde seizoen de Peperhof ten einde, op naar 2017!

Zaterdag 22 oktober werd het seizoen afgesloten in de Peperhof met een samenkomst waar bijna al onze vrijwilligers bij aanwezig waren. Dit is een goede zaak, zonder onze vrijwilligers kunnen wij niet. Dit seizoen hebben wij bijna 7600 bezoekers mogen verwelkomen in de Peperhof en dat stemt ons zeer tevreden als bestuur.

Kerstmarkt 2016
Tijdens de kerstmarkt op zaterdag 17 december 2016 zijn wij nog eenmalig open van 15.00 uur tot 20.00 uur. Er zullen die dag vier exposanten de Peperhof vullen. Zij zullen dit zelf inhoudelijk bekend maken in het Strendernieuws.

Volgend seizoen
Wat de plannen betreft voor het volgend seizoen daarover houden wij jullie op de hoogte, wij zijn druk doende om daar in breed verband invulling aan te geven. De verwachting is eind april 2017 weer open te gaan.