Vierde seizoen de Peperhof feestelijk geopend
Vierde seizoen de Peperhof feestelijk geopend

Vierde seizoen de Peperhof feestelijk geopend

Zaterdag 22 april werd de 1e expositie in de Peperhof weer feestelijk geopend nadat er de laatste weken weer hard was gewerkt om alles weer gereed te maken voor het nieuwe seizoen.

Onder grote belangstelling werd tijdens de opening eerst de nieuwe vlag van de Peperhof gehesen, een vlag in de Texelse kleuren met het eigen Peperhof logo erop, deze vlag zal het gehele seizoen blijven wapperen.

Daarna was de officiƫle opening, onder het genot van een drankje gebeurde dit in een gezellige en ontspannen sfeer, Roos Dros met haar band zorgde voor de muzikale noot, zij werden voor hun optreden bedankt met een bos bloemen en een envelop met inhoud.

De expositie ziet er weer prachtig uit, iedere keer is het weer geweldig om te zien dat in een paar dagen tijd een lege ruimte gevuld wordt met kunstwerken. Dit jaar zijn er ook weer veel exposanten die hun werk laten zien.

De belangstelling is groot, niet alleen van het eiland maar ook landelijk krijgt de Peperhof steeds meer belangstelling. Wij zullen dit seizoen dan ook doorgaan met exposeren t/m eind oktober.

Wij hopen op een mooi seizoen met natuurlijk veel bezoekers.

Voor het bestuur wordt het dit jaar nog spannend omdat er belangrijke beslissingen genomen moeten worden over de toekomst van de Peperhof.

Wij houden u daarvan natuurlijk op de hoogte.