Steun Stichting Peperhof

Word donateur

Samen met u willen wij sterk staan voor ‘Stichting Peperhof’. Wij vinden het belangrijk om dit beeldbepalende gebouw (de Peperhof) voor Oosterend te behouden. Maar wij kunnen onze ideeën alleen maar uitvoeren met uw betrokkenheid en steun!

Wij vragen u daarom om donateur te worden en samen met ons te investeren in dit voor vele activiteiten geschikte gebouw in ons karakteristieke dorp. Donateur worden kan al vanaf €10,00 per jaar.

Steun onze activiteiten en toon uw betrokkenheid in het belang van de levendigheid van ons dorp door u op deze pagina aan te melden voor het donateurschap. Na uw opgave benaderen wij u op het opgegeven e-mailadres of telefoonnummer voor verdere informatie.

Wat is uw naam?

Wat is uw e-mailadres?

Wat is uw telefoonnummer?

Hoeveel euro wenst u jaarlijks te doneren?

Als controlemiddel tegen spam vragen wij u de gegenereerde code in het onderstaande veld te herhalen.
Gegenereerde code: captcha