Groep 7 en Groep 8 van basisschool De Vliekotter kwamen op bezoek bij de Peperhof.
Groep 7 en Groep 8 van basisschool De Vliekotter kwamen op bezoek bij de Peperhof.

Leerlingen brengen bezoek aan de Peperhof

Maandag 20 juni hebben de kinderen van groep 7 en 8 van De Vliekotter een bezoek gebracht aan de Peperhof. In verband met een schoolopdracht brachten ze een bezoek aan het nostalgische winkeltje in de Peperhof, daarna gingen ze op bezoek bij de nieuw ingerichte winkel van Koot.

Gé Koot en Jan Brouwer vertelden over de verschillen tussen de vroegere kruidenierswinkels en de tegenwoordige supermarkten. Deze verschillen zijn groot, vroeger werd bijna alles los afgewogen, nu ligt alles verpakt in de schappen. De kinderen genoten van het bezoek en werden getrakteerd op Oud-Hollandsch snoepgoed.